menu close menu

Manispa

Manichiura Spa

mani spa

Multe dintre noi nu stiu care este diferenta intre manichiura clasica si cea SPA.
Manichiura SPA se diferentieaza astfel printr-un mai mare rasfat. Cremele naturale, lumina difuza, decorul incantator, esentele aromateraupeutice fac dintr-o astfel de sedinta o adevarata oaza de relaxare pentru tine.
Manichiura SPA dureaza mai mult, se folosesc mai multe creme si tratamente si se pune accent pe fiecare etapa in parte!
Astfel, manichiura SPA se diferentiaza si prin numarul etapelor. Daca la manichiura clasica nu ai parte de prea mult rasfat, la manichiura SPA vei avea parte atat de consiliere cat si de ingrijire eficienta. Vei afla care sunt tendintele, forma potrivita unghiilor tale, ce tip de culori ti se potrivesc tipului tau de piele, ce tratamente ar trebui sa folosesti in functie de necesitatile mainilor tale, in functie de varsta.
Pe langa dezmierdarea mainilor cu uleiuri esentiale, vei avea parte in prima faza si de curatarea unghiilor si a mainilor. Se poate folosi sarea aromata, cristale de exfoliere sau o crema peeling. Pentru indepartarea petelor de pe maini poti incerca un ser de depigmentare care chiar da rezultate.
Atmosfera placuta din timpul tratamentelor te face sa uiti pentru o clipa ca te afli intr-un salon de manichiura. In continuare, dupa curatarea unghiilor ti se vor indeparta cuticulele: totul natural!Te vei bucura chiar si de efectul prosoapelor calde! Mainile iti vor fi masate si dezmierdate cu creme hidratante, in timp ce la sfarsit vei cunoaste si efectele unei lotiuni de finisare.
Produse profesionale Peggy Sage