menu close menu

Lipolaser

LipoLaser: noua tehnologie contra celulitei

lipolaser

LipoLaser este un tratament sigur, non-invaziv si nedureros pentru eliminarea grasimii localizate si conturarea unui corp frumos. Persoanele care au dificultati in a scapa de unele zone cu probleme, precum aripioarele sau colaceii, pot cu ajutorul LipoLaser sa reduca semnificativ aceste probleme dupa doar cateva tratamente. Padelele laser actioneaza extern asupra tesutului adipos, prin piele, fiind necesare doar 10 minute pe zona de tratament.

Rezultatele sunt vizibile atat in masuratorile de circumferinta, cat si in gradul de conturare a corpului in zona tratata, dar mai ales in coeficientul de masa grasa corporala, care se diminueaza semnificativ.

Aparatul este destinat mai ales slabirii in zonele problema (abdomenul la barbati si coapsele sau abdomenul la femei), realizand lichefierea grasimii. LipoLaserul poate fi folosit si in zona de contur a fetei (gusa). Avantajul acestui aparat fata de altele de acest gen este ca grasimea, odata lichefiata, se reface mai greu.

Tratamentul este total nedureros, nu se simte decat o usoara incalzire locala. Aparatul este contraindicat la: femei insarcinate, copii, epilepsie, dereglari ale glandei tiroide.

“Aparatul LipoLaser are potentialul de a revolutiona piata estetica pentru piederea in centimetri si remodelarea corpului si ofera clientilor o alternativa noua, fantastica si non-invaziva pentru a-i ajuta sa-si atinga obiectivele.” Dr. Lionel Bissoon

Dr. Lionel Bissoon este fondatorul Societatii Americane de Mesoterapie, una dintre cele mai cunoscute autoritati in tratamentul grasimii si reducerii celulitei si autorul best-seller-ului “Tratamentul celulitei”.

Pacientii isi pot optimiza rezultatele, combinand mai multe sedinte de tratament LipoLaser cu o activitate de tip cardio dupa tratament. Este recomandat ca activitatea de tip cardio sau un tratament cu vibratii pentru tot corpul sa fie efectuat pentru 10 minute imediat dupa sedinta cu LipoLaser.

Studiile noastre au ajuns la concluzia ca acei clienti care au o dieta sanatoasa si fac exercitii regulat vor avea cele mai bune rezultate cu LipoLaser; dar, chiar si clientii cu metabolism lenes experimenteaza o “trezire” a corpului unica si revigoranta.

Beneficiile pacientilor sunt foarte multe:
Tratament non-invaziv de reducere a grasimilor si remodelare corporala;
Fara chirurgie, fara durere, fara injectii ;
Rezultate dovedite clinic;
Actioneaza asupra unor zone problematice ale corpului, precum aripioare, linia taliei, solduri, coapse si fese;
Pierdere masurabila dupa doar un tratament, mai ales in coeficientul de masa grasa ;
Confortabil, relaxant si sigur;
Stimuleaza metabolismul

Intrebari frecvente

Cat de repede vor vedea pacientii mei rezultatele?

inainte dupa

Unii pacienti vad rezultate dupa prima sau a doua sedinta; totusi un protocol standard de tratament consta din 2 sedinte de cate 30-40 de minute in fiecare saptamana, de-a lungul a 4 pana la 6 saptamani. Sedintele de intretinere pot fi facute la intervale mai mari odata ce au fost atinse rezultatele dorite.

Exista vreun disconfort asociat cu tratamentul?
Tratamentele LipoLaser sunt complet non-invazive. Pacientii isi pot relua activitatile normale imediat dupa tratament fara vanatai sau umflaturi, fara pierdere de timp.

Este LipoLaser sigur?
Da. Tehnologia cu laser de joasa intensitate, rece a lui LipoLaser a fost studiata si folosita de mai bine de 30 de ani in multe scopuri biomedicale, inclusiv vindecarea ranilor, alinarea durerii si calmarea inflamatiilor.

Cine este candidatul ideal pentru tratamentele cu LipoLaser?
Nu exista un candidat “ideal” pentru aceste tratamente. Studiile au demonstrat eficienta LipoLaser pentru multe tipuri de corp si piele. Este recomandata evaluarea fiecarui pacient in functie de tipul corpului si stilul de viata pentru a stabili asteptari rezonabile in urma tratamentelor cu LipoLaser.

Voi avea nevoie de facilitati speciale sau alte echipamente pentru a putea efectua tratamente cu LipoLaser?
LipoLaser este mic, portabil si se conecteaza la o priza standard. Tratamentele pot fi facute in orice camera obisnuita de tratament sau de examinare